Jelenlegi hely

Jogállamról közérthetően kurzus - regisztráció

Köszönjük, hogy érdeklődsz a kurzus iránt. Kérlek, add meg az alábbi adatokat, hogy el tudjuk neked küldeni a kurzus linkjét e-mailben. A 'REGISZTRÁLOK' gomb megnyomása után automatikusan megnyílik a kurzus, amit e-mailben is elküldünk neked, hogy később is elvégezhesd. Néhány nap múlva pedig egy másik e-mailt is küldünk, amiben majd arra kérünk, hogy értékeld a kurzust és jelezz vissza nekünk. Ha nem találod az e-mailt, keress rá a "Jogállamiság" szóra a fiókodban. Ha szeretnéd, hogy más ügyekben is felvehessük veled a kapcsolatot, akkor pipáld be a checkboxokat is. 

Ha szeretnél értesülni a munkánkról és a támogatási lehetőségeinkről, kérjük engedélyezd ezt az alábbi lehetőségek kiválasztásával:

A 'REGISZTRÁLOK' gomb megnyomása után eltelhet pár másodperc, míg megjelenik a kurzus. Az e-mail pedig 15 percen belül érkezik a postafiókodba.

Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem. Ha mégsem szeretnél velünk kapcsolatban maradni, bármikor jelezheted ezt az office@amnesty.hu emailcímen.