Jelenlegi hely

Itt vagyunk. Egy évvel a népszavazás után - We are here. A year after the homophobic and transphobic referendum

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Az ‘Itt kell lenned, hogy elhidd’ című dokumentumfilm vetítése és beszélgetés a magyar szexuális és nemi kisebbségek jelenéről és jövőjéről. Screening of the 'You Have to Be Here to Believe' documentary and discussions about the present and future of the Hungarian LGBTQI+ community.

Egy év telt el a közösen megbuktatott homofób és transzfób népszavazás óta, és még itt vagyunk. Gondoljuk át közösen, hol tartunk most, és még milyen feladatok állnak előttünk. 

Várunk sok szeretettel az egyéves évfordulón, április 3-án a Művész Moziban, ahol a népszavazási kampányról készült dokumentumfilm mellett szakértők és aktivisták beszélgetnek a szexuális és nemi kisebbségek helyzetéről, az elmúlt évek és a kampány tanulságairól, illetve az előttünk álló kihívásokról.  

One year has passed and we are still here. It is time to think through together where we are and what else needs to be done.
 
We kindly invite to join us at the 1st anniversary at Művész Mozi on 3 April, where beside screening the documentary about the referendum campaign, experts and activists discuss the present and future of the Hungarian LGBTIQ community, lessons learned from the campaign and the challenges ahead of us.

 

Mikor
2023 április 3 Kezdés 18:30 Befejezés 21:00
Helyszín
Teréz krt. 30.
1066 Budapest
Magyarország