Jelenlegi hely

Teremtsünk befogadó tereket! - Szakmai fórum

 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Jelentkezési határidő: 2024. február 21.

 

Ha te is fontosnak tartod, hogy a fiatalok közösségei előítéletmentesek, befogadóak legyenek, ahol mindenki egyformán értékesnek érezheti magát, akkor gyere el a fiatalokkal foglalkozó szakembereknek szervezett  fórumra!

Ha szerinted sem oké, hogy embereket bélyegeznek meg a nemi identitásuk, szexuális orientációjuk vagy más, a többségtől eltérő tulajdonságuk miatt, akkor találkozzunk és beszélgessünk február 24-én, szombaton 11- 15 óra között!

 

Mire számíthatsz ebben a 4 órában?

  • Friss adatokat mutatunk az LMBTQ fiatalok helyzetéről

  • Bemutatjuk az LMBTQ fiatalok elfogadásáért indított Befogadó Terek projektünk keretében létrehozott oktatási programjainkat, eszközeinket.

  • Megtudhatod, hogy a képzéseinken részt vevő szakemberek, milyen előítéleteket csökkentő programokat valósítottak meg saját közösségeikben

  • Hozzáférhetsz oktatási anyagokhoz, megismerhetsz gyakorlatban is alkalmazható módszereket, amiket te is hasznosíthatsz a munkád során

  • Lehetőséged van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére a hozzád hasonlóan nyitott, kíváncsi szakemberekkel.

 

Az esemény ideje: 2024. február 24. szombat, 11.00-15.00 óra.

A helyszínről a részvevőket e-mailben tájékoztatjuk. A program során frissítőt és szendvics ebédet biztodítunk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékodat adataid megadásával véglegesítsd február 22., csütörtök 12.00 óráig.

 

Az esemény az Európai Unió által társfinanszírozott, 101049735 – Inclusive Spaces – CERV-2021-EQUAL számú, az Amnesty International Magyarország, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság és a Budapest Pride-ot szervező Szivárványmisszió Alapítvány közös projektjének zárásaként valósul meg.

Mikor
2024 február 24 Kezdés 11:00 Befejezés 15:00