Regisztráció lezárva erre az eseményre
Felhívás a kampányhoz való csatlakozásra

Az emberek sokféle okból utaznak Európába. Van, aki háborús borzalmak elől menekül, és vannak olyanok, akik kilátástalan anyagi helyzetük miatt kelnek útra. A közös bennük, hogy mindannyian a biztonságot és egy boldogabb jövőt keresve érkeznék ide. Európa azonban cserben hagyja őket. A migránsokkal és menekültekkel szembeni előítéletek széles körben elterjedtek, amiket a tagállamok bevándorlást korlátozó politájukkal sokszor felerősítenek. Az egyre szigorúbb szabályok súlyos emberi jogsértésekhez vezetnek. Célunk, hogy az minden ország, köztük Magyarország is, tiszteletben tartsa az Európába érkező menekültek, migránsok és menedékkérők jogait, és hatásos védelmet nyújtsanak számukra területükön és határaikon egyaránt.

Ha szeretnél többet megtudni a témáról, csatlakozz kampányunkhoz! Részese lehetsz a kampánycsapatnak, az akciók és események kialakításának, elsőként értesülhetsz a kampány híreiről, ezáltal jobban beleláthatsz az Amnesty International munkájába. 

 

 

 

 

 

 

 

* Csatlakozásodat követően elektronikusan tartjuk veled a kapcsolatot. Amennyiben többé nem szeretnél e témában híreket kapni, bármikor leiratkozhatsz a listáról a kampany@amnesty.hu e-mail címre küldött kéréseddel.*

Mikor
2014 január 1, 00:00 Befejezés 2015 november 30, 00:00